Matances de la 3a edat de Son Carrió

Divendres, dia 2 de desembre l’Associació de la 3ª edat de Son Carrió celebrà les matances a l’antiga usança. Un bon porc mallorquí gras i gros, engreixat amb figues a foravila. Sobrassades, botifarrons, llonganisses i un dinar pagès, com pertoca: arròs brut, aguiat i les orellanes fetes per les padrines de Son Carrió, que no n’he menjades de millors. Vaja, un dinar de reis. La presidenta, na Bàrbara Torre, supervisant que tot sortís bé amb la col·laboració de les dones i els homes ben arromengats de bon matí, fora vessa.

Això m’ha recordat la meva infància al camp, quan tot es covia a poc a poc, sense frissors, com els bons escaldums i m’ha vingut la nostàlgia d’un temps, de la seguretat que sentia pensant que res dolent ens esperava rere la porta, tenim tant que agrair als nostres majors, tanta sort d’haver-los conegut i tant per aprendre. Com m’agradaria que tot quedàs igual, que res canviàs. Si pogués aturar el temps… Gràcies.

2 pensaments a “Matances de la 3a edat de Son Carrió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.