No és fins que el sol pega amb tota la seva força que maduren les mores de romaguer,molt gustoses. Hi ha gent que en fa confitura.
Ara us contaré com me les menjo ara mateix, mentre estic fent aquest article. He mesclat mores ben fresquetes de la gelera amb iogurt natural i un poc de mel… mmmmmm!!
En els comentaris podríeu compartir com us les menjau.
Abans… caminant amb la meva cusseta. Feia net tot el camí. Però ara que tenc mel natrual d’en Toni Vicento hauré de provar la teva recepta
Jo també les menjo amb la mel de les abelles de’n Toni “Vicento”…
Permet-me una suggerència: al Lidl, com que són alemanys, el iogurt està molt bé de preu. Amb el iogurt “griego”, que és més cremós i la mel de’n Vicento, tens unes postres de luxe, un autèntic plaer pel paladar!
Nosaltres les tastam cada any. Darrerament de les regalades (te un valor afegit, eh!) en feim un potet compartit de confitura
MMMMMMMM que bona que és la confitura de mora!!
Per cert, saps si és vera això que diuen que una taca de mora madura és lleva amb una de verda?
No, no ho he experimentat mai (No sé si seria comparable a l’àcid de les tomàtigues verdes…que netegen el borrim que queda aferrat a la pell quan en culls de madures)
Heu provat mai de ferne gelat de mora de romaguer? Nosaltres es primer pic que en ferem frequesarem per mor de es pinyol, però com som caparruts se proxima, ja tengerem un pasa pure, i vos promet que es bonisim.