112

Aquest diumenge passat, a l’excursió dels Trescadors en el Torrent de Pareis, dissortadament varem poder comprovar l’eficiència, tant del Centre d’Emergències del Govern Balear com de l’equip de Bombers de muntanya del Consell Insular.

Derivat d’una caiguda o potser d’altres causes (encara es troba en situació de seguiment) que minvà la capacitat de moviment, juntament amb un moment de pluja que feia el terreny relliscós i d’acord amb el seu consentiment es va considerar adient demanar ajut per evacuar n’Aina Femenias de ses Toltes.

Foto

No gaire temps després de que en Pedro, que va baixar tan aviat com ell sap fer, ja varem sentir l’helicòpter que no es va cansar de fer passades fins a localitzar la persona per a la qual s’havia sol·licitat el servei.

Aparentment, i esperem que sigui així, tot ha acabat bé. Res d’importància. Però l’experiència ens ha servit a tots, entre altres coses, per conèixer l’eficiència i domini tant de l’entorn com de les eines del servei de rescat

Ens podem sentir ben orgullosos.

5 comentaris a “112

  • Enhorabona al Serveis d’Emergencies i també l’enhorabona al grup responsable dels Trescadors, amb ells es pot anar ben tranquil d’excursió, estàn ben preparats per donar una ajuda quan s’ha de menester.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
 1. Enhorabona al serveis d’emergencies per la seva eficacia,pero sobre tot vull donar les gracies a nen Pedro”torre”per la seva bona feina,i a tots els que varen donar una ma aqui i una ma alla gracies

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. la sensació de esser perseguit per un elicopter només la havia vist al cinema, pró mai experimentada.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Nosañtres tenim se mania de creure que ha se esterenge en tot mos son superios, Però quant mos troban devant una emergencia, se desmostre, com inclusif aficionats com es caps deventers des Trecadors, son completement aficasoss. Anorebona en es serveis de rescat, i tambe en es grup des Trescadors.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada