Cuina: Albergínies farcides

Recepta per a dues persones.

Xap tres albergínies no massa grosses. Les pos en una olla amb aigua al foc, fins que són com a cuites.
Mentrestant  sofregesc dos-cents-cinquanta grams de carn picada, quatre alls ben picats, mitja ceba com es puny, també ben picada i tres fulles de llorer. Trec sa popa de ses albergínies, la pic ben picada, trec es llorer, mescl es sofrit i sa popa de s’albergínia, hi pos un ou, pebre bo i sal al gust. Ho torn mesclar ben mesclat, umpl ses albergínies, les col·loc dins una safata de forn, després hi pos tomàtiga capolada per damunt i formatge rallat i un poc d’oli dins la safata. Ho deix cinc minutets al forn, a devers 180º i a dinar s’ha dit!

Ara vos diré es set plats d’aquesta setmana, per no haver de pensar cada dia què farem per dinar: bullit, calamar torrat, carn en es forn, musclos, pollastre a l’ast, truita i ciurons trempats.

4 comentaris a “Cuina: Albergínies farcides

 1. No es estrany que un tal Tolo no vagi d’hamburgueses i porqueries d’aquestes.
  El tens ben enllapolit!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • L’autor. El famós xef Joan Roig, també conegut com a Mestre Dalmau. Segurament si vas per l’VB el trobaràs ben assegut a la terrassa amb el seu cafetet.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. De moment es, chef, no chefa; Jo sempre he estat interesat en se art culinari, i fent feina pes Hotels, malement se meva feiena, fos molt diferenta de sa cuina, jo sempre ho tenie be en so Chef, i apart de menja be, feia preguntas; I com se meva Dona, també sabia de que enava dins se cuina, i jo quant hi era si podia coloborava, en so fer es menja, he poc he poc me en desfac en uns quans plats, si me deixau vos ne escriure uns quans, no vui dir que tecnicament es fasin aixì, jo vos escriure com les faix jo. Bon Profit.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada