Cridades de telèfon durant la nit

L’Ajuntament de Manacor ha tramitat davant Consum, la Secretaria d’Estat de Telecomunicacions i la Policia Nacional 65 denúncies de persones que s’han vist afectades per cridades telefòniques efectuades durant la nit.Aquestes cridades provenen de números de telèfon de dotze xifres. Després de l’ensurt, quan es despenja el telèfon o bé no es sent res o bé es sent una veu parlant en un idioma estranger.

Pareix  esser que aquestes cridades també han arribat al municipi de Sant Llorenç. Si vos ha tocat aixecar-vos del llit per contestar el telèfon de matinada, denuncia-ho a la Policia Local o a l’Ajuntament.

2 pensaments a “Cridades de telèfon durant la nit

  1. Aixó hem va passar fá devers un any, cridaven a totes hores, tan de matí com de nit.
    la primera cridada vaig despenjar sense mirar el número, només sentia de fons xerrar a gent durant tres minuts. com es de suposar vaig penjar i al cap d’un parell de dies en tornaren a cridar. al despenjar el telèfon i no sentir res vaig penjar ben aviat. Quan va venir la factura aquestes dues cridades hem varen costar 30 euros. Des de llavors sempre mir els números. així que anau molt al-lerta.

  2. Hi ha dret? haverte de desperta per una telefonada, i lo unicque te produeix es rabi, emprenyo engoixa, o por: I ademes has de pagar se cridada tu? Però de que anam? On es se Jostici? però es veu com es avansos tecnolojics, un moment donat duen més emprenyos que alegrias, perquè en sa nit ja te mata, però durant es dia, casi sempre te criden en es moment més inoportu, per contarte historias les quals un passa, total, Això quant no te volen estafar. Se meva tactica es amollar es telefon i seguir en ses mevas feines una estona, i llevors penj.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.