Qüestions pràctiques de Card.cat (II)

Fa uns dies ja us vaig posar un article-guia per poder circular millor per la nostra pàgina. Bé, idò aquí us deix un parell de recomenacions més:

–  És millor utilitzar versions actualitzades del Google Chrome o Firefox per navegar per la nostra pàgina. Aquests navegadors permeten que veieu els colors originals de la pàgina, les seccions ben fixades, els petits detalls…

– A dalt de tot de la nostra pàgina, just a la dreta de la nostra capçalera CARD.CAT, surt un requadre amb una lupa. Això és el nostre cercador i si a dins  hi posau el títol de l’article que cercau o alguna paraula clau del seu contingut, i després pitjau INTRO us du immeditament als articles que fan referència a aquestes paraules que heu posat. Per exemple en l’article de l’entrevista a Jeroni “el capellà”, tant si hi posau les paraules “entrevista”, com “capellà”, “rector” o “Jeroni”, us du directament a l’article en qüestió sense haver de recercar per dins de la nostra pàgina.

– També la pluja d’etiquetes que tenim a la part dreta de la nostra portada, tirant cap a baix, just davall del quadret del facebook, us pot servir com a cercador. Allà hi ha un llistat de paraules i,  si pitjau damunt la paraula que us interessa, us du als articles que xerren sobre aquesta en concret.Per exemple: si pitjam damunt la paraula TREN anirem a tots els articles que en parlin.

– Finalment, més o manco al mateix lloc que la pluja d’etiquetes, hi ha en blau seccions interessants com: enllaços (per veure la resta de pàgines webs del terme municipal), contacte amb card.cat (on ens podeu enviar els vostres escrits, queixes o suggerències), i el temps (per poder mirar el temps que es preveu per als propers dies al terme de Sant Llorenç).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada