El PSM de Sant Llorenç en contra de les retallades a URGÈNCIES a l’Hospital de Manacor

Pere Serra Simó, Cap d’Urgències de l’Hospital de Manacor ha dimitit després de l’anunci que el servei es veurà afectat per una sèrie de retallades. A partir d’avui el servei d’urgències perd cinc metges i un torn d’infermeria. Amb aquesta mesura el Govern pretén estalviar 1,7 milions d’euros a l’any.

El servei d’urgències de l’Hospital de Manacor estava considerat com un servei eficient. El PSM de Sant Llorenç vol denunciar la degradació de la sanitat pública de la comarca. Recordau que s’ha paralitzat l’ampliació de l’Hospital de Manacor, que hi ha una planta que no funciona i que s’han deixat de contractar més de dos-cents treballadors. Ara amb la minva dels metges d’urgències es dóna un cop molt important a aquest servei fins al punt, que el Cap d’Urgències en la carta de dimissió ha denunciat que:

“En un moment d’augment generalitzat de les llistes d’espera, el desestructurar l’autèntica vàlvula de seguretat del sistema sanitari que representa el SU pot, al meu entendre, originar seriosos problemes en la correcta atenció urgent a la població que atenem a més de generar una perillosa disfunció entre els professionals que integren el Servei”.

Dit de manera clara i llampant: No es podrà atendre correctament els malalts del servei d’urgències. El Govern del president Bauzá no té cap mania i, passa a passa, es va carregant els serveis públics més importants: la sanitat i l’educació.

3 comentaris a “El PSM de Sant Llorenç en contra de les retallades a URGÈNCIES a l’Hospital de Manacor

 1. Be, no vui repetir ” Tenim lo que mos hem sercat ” Però com ja vaig pronostica un mes o dos abans de ses eleccions lo que passeria i le que dirien es guanyadors; Se anterio Govern mos ho deixat més malement de lo esperat; ¡ Inservibles; No vos sebereu donar conta, de com esteien es contes? ! Idò ara pronostic: Si Aquets governen vuit anys, es ben esta social retrosedira quarante anys; Pregem per una auberta de uis, general, amen.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Només ens podem solidaritzar amb el personal sanitari, que també és víctima d’una mala gestió, que irremissiblement s’esdevé nefasta.
  …i tots els que lluitaren per aconseguir un hospital aprop, tots els que ens manifestarem i colapsarem el passeig marítim ara ja fa molts anys, s’ens queda una cara de “colló”, veure com ara els nostres governants confonen, segurament intencionadament, retalls amb estalvi.
  …però ningú ha intentat prioritzar els recursos abans de retallarlos?…la crisi potser comença a ser de cada dia més una eina per a destruir, més que per a optimitzar.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Dóna la impressió que els qui prenen les decisions en aquest moment tenen molt poca mentalitat i sensibilitat des de la part forana de Mallorca. No sé si és així, però ho sembla. Fa pena pensar que molta gent major que fa ús de l’Hospital de Manacor, s’hagi de veure de bell nou desplaçar-se una i altra vegada a Palma, de cada vegada més complicat per ells. I més encara a les instal·lacions enormes de Son Espases

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada