Poc èxit de la concentració per la reobertura de la carretera a Son Servera

Poca, poquíssima gent avui a la concentració per reclamar la reobertura de la carretera Son Servera-Cala Millor.
Avui a les 11 del matí, una seixantena de persones s’han trobat a l’aparcament d’un conegut centre comercial de Son Servera i d’allà han caminat fins a la rotonda de la benzinera que hi ha just en sortir del poble. Cap  parlament ni cap xerrada, en arribar allà s’han aturat dos minuts i s’ha acabat.
Sincerament, i tenint en compte que tenir aquesta carretera tallada és un greuge brutal per el poble i per als seus comerços, m’ha donat la impressió que a la gent de Son Servera ja li va bé així. Una llàstima.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada