Poc èxit de la concentració per la reobertura de la carretera a Son Servera

Poca, poquíssima gent avui a la concentració per reclamar la reobertura de la carretera Son Servera-Cala Millor.
Avui a les 11 del matí, una seixantena de persones s’han trobat a l’aparcament d’un conegut centre comercial de Son Servera i d’allà han caminat fins a la rotonda de la benzinera que hi ha just en sortir del poble. Cap  parlament ni cap xerrada, en arribar allà s’han aturat dos minuts i s’ha acabat.
Sincerament, i tenint en compte que tenir aquesta carretera tallada és un greuge brutal per el poble i per als seus comerços, m’ha donat la impressió que a la gent de Son Servera ja li va bé així. Una llàstima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.