Torneig d’escacs escolar

El passat divendres es va celebrar el segon torneig d’escacs escolar del Llevant de Mallorca. Torneig organitzat per el Club Esportiu Escacs Cardassar i amb la col·laboració del Consell de Mallorca, al municipi de Sant Llorenç de Cardassar. La competició estava regida per les normes del sistema Suis, sistema Brostein, es feren 5 rondes.

Hi participaren 44 nins i nines de diferents col·legis del Llevant de Mallorca, amb edats que van des de els 5 anys els mes petits fins als 10 anys els mes grans.

L’objectiu que es cerca amb aquets tipus d’activitat és facilitar als nins i nines l’adquisició d’hàbits i destreses necessàries per la competició dins el món dels escacs. També serveixen perquè els nins pugin mesurar i comprovar els avanços en el seu nivell d’escacs.

  • 25 nins del CEIP Mestre Guillem Galmés (St. Llorenç des Cardassar)

  • 5 nins de San Bonaventura (Artà)

  • 8 nins de Molí den Xema, Simó Ballester i Jaume Vidal (Manacor)

  • 3 nins d’Es Talaiot (S’Illot)

  • 3 nins de Mitjà del mar (Porto Cristo)

El guanyador va ser Miquel Flaquer, del CEIP Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç, segon lloc en Lluis Llodrà Bordoy del Simó Ballester i en tercer lloc en Pere LLull del CEIP Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç. Els tres primers classificats reberen un trofeu acreditatiu i la resta de participants varen ser obsequiats amb una medalla.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada