Torneig d’escacs escolar

El passat divendres es va celebrar el segon torneig d’escacs escolar del Llevant de Mallorca. Torneig organitzat per el Club Esportiu Escacs Cardassar i amb la col·laboració del Consell de Mallorca, al municipi de Sant Llorenç de Cardassar. La competició estava regida per les normes del sistema Suis, sistema Brostein, es feren 5 rondes.

Hi participaren 44 nins i nines de diferents col·legis del Llevant de Mallorca, amb edats que van des de els 5 anys els mes petits fins als 10 anys els mes grans.

L’objectiu que es cerca amb aquets tipus d’activitat és facilitar als nins i nines l’adquisició d’hàbits i destreses necessàries per la competició dins el món dels escacs. També serveixen perquè els nins pugin mesurar i comprovar els avanços en el seu nivell d’escacs.

  • 25 nins del CEIP Mestre Guillem Galmés (St. Llorenç des Cardassar)

  • 5 nins de San Bonaventura (Artà)

  • 8 nins de Molí den Xema, Simó Ballester i Jaume Vidal (Manacor)

  • 3 nins d’Es Talaiot (S’Illot)

  • 3 nins de Mitjà del mar (Porto Cristo)

El guanyador va ser Miquel Flaquer, del CEIP Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç, segon lloc en Lluis Llodrà Bordoy del Simó Ballester i en tercer lloc en Pere LLull del CEIP Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç. Els tres primers classificats reberen un trofeu acreditatiu i la resta de participants varen ser obsequiats amb una medalla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.