Jugadors inscrits al torneig de tennis Card.cat

Ja tenim tothom apuntat. Vint valents han decidit agafar la raqueta i enfrontar-se entre si. Entre ells, algunes primeres espases que feia temps que no es trobaven en un pista: Pisca, Marc Salom, Pedro Trompes, Pedro Miquel Sitges… I fins i tot tenim representació televisiva: en Rafel Gómez Oliver, de ca’n Renou, famós pel programa d’IB3 Tira, Tira. Això ha estat tot un èxit!

Aquí us deix la llista d’apuntats i els quatre caps de sèrie:

Caps de sèrie: Pisca, Pedro Trompes, Pedro Miquel Sitges, Marc Salom.

Altres jugadors: Joan Llull, Jordi Barbot, Mateu Àngel, Toni Vicento, Joan Adrover, Joan Caldentey, Guillem Mestre, Movie, Teret, Jose Cardo, Miquel Femenies Xetxe, Xisco Tous, Rafel Gómez, Pau Quina, Agostí Domenge, Jaume Riera.

Els jugadors jugaran dues prèvies enfrontant-se tots contra tots (sense distincions de grup A i  grup B, sinó que a l’atzar, a partir d’un sorteig), excepte els caps de sèrie, que esperaran els rivals que surtin d’aquestes prèvies. En total, seran sis rondes (amb la final inclosa), excepte els caps de sèrie que només n’hauran de jugar quatre.

Hem aconseguit que torni agafar la raqueta.

Per nomenar els caps de sèrie ens hem basat en el número de títols que tenen o les finals disputades. Segurament no ho haurem fet al gust de tothom, però és difícil establir uns criteris en aquests casos.  Per l’any que ve, com que ja tendrem aquest torneig de referència, ens anirà millor establir els caps de sèrie de manera més justa, i no tant aleatòria.

Divendres matí sortirà el quadre del torneig (amb l’horari concret)  i les normes. Està previst que tot comenci dimarts, 6 de març, i acabi la segona setmana d’abril, just abans de Pasqua.

Un famós en el torneig.

3 comentaris a “Jugadors inscrits al torneig de tennis Card.cat

  1. FA BASTANT DE TEMPS QUE EN PAU QUINA,ME ANOMENA PEDRO RIERA,PERO JO SOM PEDRO MIQUEL SITGES,DE TOTA LA VIDA.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada