Nova enquesta de Card.cat

Després de la darrera enquesta, més política i seriosa, en posam una altra més lleugereta. A partir del que esperaves de les Festes de Sant Llorenç, què n’has trobat? Han cobert les teves expectatives? Entra i contesta. A més, amb els comentaris pots ajudar als nostres polítics a fer unes festes encara millor. Opina sobre el que és millorable i aconsella-los canvis. O bé, senzillament donau-los l’enhorabona si trobau que han estat del vostre gust.

Les festes de St Llorenç han cobert les teves expectatives?

  • (77%, 59 Vots)
  • No (12%, 9 Vots)
  • No ho sé perquè no hi he assistit (12%, 9 Vots)

Nombre de votants: 77

Loading ... Loading ...

4 pensaments a “Nova enquesta de Card.cat

  1. Les festes de Sant Llorenç han cobert les expectetives, així així, sense “alardes”. Cada any fan el mateix i són una mica repetitives. Potser ha faltat algun dia de rock o blues, música unam ica més alternativa a la típica de verbenes però que n’hem de fer.

    • Senyor Professor, jo trobo que no tot, ha estat el mateix de cada any i repetitiu, perquè amb la puñetera retallada que li han pegat al sopar de la gent gran crec que es varen passar tres pobles, va començar per les postres i no va haver-hi res més.

  2. criticar es gratuit i facil, i fer feina ja es mes complicat. per jo (o nosaltres) es un gust venir cada any a festes. ses olimpiades van ser moooolt entretengudes i currades ( una feinada just muntar aquell tobogan) , ses vebenes van estar ben a l’altura, sa fira, es granot….. no se que mes voleu. tal vegada si feieu una volta pels pobles veinats valorarieu mes el que teniu. bones festes. almanco pels que venim de fora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.