Nova enquesta de Card.cat

Després de la darrera enquesta, més política i seriosa, en posam una altra més lleugereta. A partir del que esperaves de les Festes de Sant Llorenç, què n’has trobat? Han cobert les teves expectatives? Entra i contesta. A més, amb els comentaris pots ajudar als nostres polítics a fer unes festes encara millor. Opina sobre el que és millorable i aconsella-los canvis. O bé, senzillament donau-los l’enhorabona si trobau que han estat del vostre gust.

Les festes de St Llorenç han cobert les teves expectatives?

 • (77%, 59 Vots)
 • No (12%, 9 Vots)
 • No ho sé perquè no hi he assistit (12%, 9 Vots)

Nombre de votants: 77

Loading ... Loading ...

4 comentaris a “Nova enquesta de Card.cat

 1. Les festes de Sant Llorenç han cobert les expectetives, així així, sense “alardes”. Cada any fan el mateix i són una mica repetitives. Potser ha faltat algun dia de rock o blues, música unam ica més alternativa a la típica de verbenes però que n’hem de fer.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Senyor Professor, jo trobo que no tot, ha estat el mateix de cada any i repetitiu, perquè amb la puñetera retallada que li han pegat al sopar de la gent gran crec que es varen passar tres pobles, va començar per les postres i no va haver-hi res més.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. criticar es gratuit i facil, i fer feina ja es mes complicat. per jo (o nosaltres) es un gust venir cada any a festes. ses olimpiades van ser moooolt entretengudes i currades ( una feinada just muntar aquell tobogan) , ses vebenes van estar ben a l’altura, sa fira, es granot….. no se que mes voleu. tal vegada si feieu una volta pels pobles veinats valorarieu mes el que teniu. bones festes. almanco pels que venim de fora

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada