Reunió avui de l’AMIPA

Com a representant de l’AMIPA us record que avui a les 20:00, qualsevol pare que tengui qualsevol dubte o qualque necessitat, ens ho podrà fer saber. Serem al bar VB.

Entre ahir i avui han sorgit dos temes importants:

  1. L’escola ens ha demanat si els hi podem avançar una quantitat de doblers per al pagament a les diverses editorials de llibres, que pel que es veu ja no poden estar sense cobrar i s’han plantat. Aquest problema ve a causa del deute que té el Govern Balear amb la nostra escola. Els doblers ens seran retornats quan el Govern Balear faci efectiu el pagament a l’escola.
  2. Ens han demanat des de l’ajuntament a veure si ens interessa encarregar-nos del bar, dels jocs que hi haurà els dies 27, 28 (capvespre) i 29 (matí) de desembre. El lloc serà el poliesportiu Marga Fullana com l’any passat.

Us esperam 😉 .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada