Sa Coma entrega més de 400 quilos de TAPS solidaris

Dilluns dia 5 de novembre la presidenta de L’Associació ARKA, Catalina González Simonet es va desplaçar fins a sa Coma per a recollir els taps solidaris que els veïnats han anat entregant per a l’associació.

Gràcies a la tasca informativa i divulgativa de l’associació que han fet les “nines” del Forn Can Beño de sa Coma, Maria i Miquela Llodrà. Els veïnats han entregat més de 400 quilos de taps, l’escola de Sa Coma també es va sumar a la iniciativa a favor d’ARKA.

Aquesta associació té la finalitat de gestionar i recollir els taps solidaris per a nins amb paràlisi cerebral de Balears, per a la millora de la seva qualitat de vida. Es compren cadires de rodes, paguen tractaments terapèutics etc. Tot això gràcies a la col·laboració de la gent que recull es taps, el lema de l’associació és: “PETITES ACCIONS PER MOLTES PERSONES ÉS IGUAL A GRANS CANVIS”.

Dia 15 de desembre de  10:00 a 14:00 hores, s’exposaran els taps solidaris al passeig del Born de Palma.

Per a més informació cridar als telèfons: 692 378 862 o 971 500 181.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.