Auditori sa Màniga. Programació del mes de novembre

L’Auditori  sa Màniga ens ofereix una sèrie d’espectacles per aquest mes de novembre.El dissabte 17 de novembre, la companyia La Fornal presenta l’obra de teatre L’AMOR DE LES TRES TARONGES, per a nins i nines a partir de 3 anys i les seves famílies. En Bernadet, fill de rei, i gran protagonista d’aquesta història, està condemnat a la infelicitat fins que no aconseguesqui l’amor de les tres taronges. El taronger està en els límits als quals pot arribar l’home. Un munt de proves, adversitats, desencisos i desconhorts esperen el protagonista. La fortalesa d’en Bernadet, la rara heroïcitat d’aquell qui persegueix un objectiu, la perseverança en no defallir i la seguretat que al final aconseguirà el premi de l’esperada felicitat són els aliats d’aquest heroi… No vos perdeu l’obra! Les entrades només costen 5 € i 6 €.

Arriba també el torn a la música més d’avui. Per una banda, el dissabte 24 de novembre, la cantant mallorquina ARANTXA ANDREU presentarà el seu primer disc Hilando Sueños. Arantxa Andreu emprèn el seu camí en solitari a partir de 2006, amb diferents formacions instrumentals, en les quals gairebé sempre la guitarra i el contrabaix han estat protagonistes. En aquest primer treball discogràfic escoltareu deu belles cançons en què l’autora recorre paisatges interiors per acabar trobant-se amb qualcú a l’altre costat. Melodies i textos en què la tendresa i l’estimació per la vida i les reflexions són protagonistes. Una veu càlida, sensual i emotiva, amb influències que van des del mediterrani fins a la bossa. Entrades a només 9 €.

Per acabar, el divendres 30 de novembre, el grup MISHIMA oferirà un concert. Mishima és un grup de música pop independent, amb influència de la cançó d’autor, creat a Barcelona l’any 1999. Fins ara han publicat 6 discos, tots ells amb gran èxit de crítica i de públic. Mishima és un dels grups més sòlids del nou pop, i en la seva gira per Mallorca arriba ara a Cala Millor. Les entrades costen 15 €.

Finalment recordau que continua oberta l’exposició de pintura de Sebastià Matamales, que es podrà veure fins a l’1 de desembre.

Per a tots els espectacles podeu comprar les entrades a la taquilla de l’Auditori o reservar per telèfon (tel. 971 587373).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.