Matines de Nadal

Les Matines de Nadal, dilluns dia 24 de desembre, són a les 19·30 hores a cada una de les parròquies de la Nostra Unitat de Pastoral:
– A Sant LLorenç

– A Son Carrió

– A S’Illot-Sa Coma: aquest any la celebració de les matines serà a la parròquia de L’Assumpció de S’Illot, ja que les celeram de manera alternativa a cada lloc, un any sí i l’altre no, la comunitat de Sa Coma i la de S’Illot juntes.

Molt Important: els nins i nines que vulguin, en adorar la imatge del Nin Jesús, podràn oferir una joguina usada, o que es pugui reciclar, per compartir amb altres nins i nines que la necessitin o per entregar al taller de joguines de Caritas.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada