Una regidora del PP de Valldemossa tracta als mestres i professors, de vividors i adoctrinadors

Això ho va fer durant el plenari municipal celebrat a la localitat, el passat dia 10 de desembre.
La regidora tracta un cop i l’altra al cos educatiu de polititzar als alumnes, d’anar en
contra del Partido Popular quan se’ls hi acaba el “chollo”, de desprestigiar l’eduació i d’adoctrinar els alumnes.

La locució d’aquesta regidora és tan plena de mentides, que fa venir bàsques que gent així pugui estar a dins un ajuntament.

3 comentaris a “Una regidora del PP de Valldemossa tracta als mestres i professors, de vividors i adoctrinadors

 1. Tot un encant de dona… Per cert ens exigeix q ens esforcem per aconseguir “una reforma educativa” i no per fer “tantes protestes”. Algu li hauria de dir q malauradament qui fan les reformes són els polítics (de fet ja en duen unes quantes en educació… Jo ja he perdut el compte) pq si les féssim noltros (o almanco ens escoltessin) no hauríem de protestar gent.

  Per cert, per quan podrem veure noltros vídeos dels Plens llorencins ?

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Orgull de PP.
  Aquesta al·lota és un bon tast de la dita si la cultura és cara la ignorància encara ho és més

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Qualsevol discurs polític guanayaria en seriositat si excloés del seu contingut les faltes de respecte. Si la política fos una ocupació amb afany de ser respectada hi hauria un codi deontològic que vetàs aquestes pràctiques que estan exteses en el dia a dia del discurs parlamentari (aquesta setmana mateixa hi ha hagut sobrades mostres de falta de respecte al Congrés, demostrant així, si es que encara és necessari demostrar-ho, que no és un mal endèmic d’un sol partit). Expressions com ” si la reforma no t’agrada és que anam per bom camí”, o les que cita en Serafí, no aporten res , no pretenen trobar cap solució i només afegeixen rabi al discurs en el que es van encrispant les postures, enlloc d’acostar-les que és del que es tractaria de fer.

  Si segim la sintaxis i lateleologia del discurs, el qualificatiu de ‘vividors’ i ‘que se’ls hi acaba el txollo, crec que es refereix als alliberats sindicals, i no als professors. Encara que aquesta apreciació es totalment circumstancial, la faig perquè hi surt reflectit al títol de l’article, però en res altera la crítica del primer paràgraf que és independent qulasvol que sigui el destinatari del qualificatius.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada