Ximbombada a la Residència Novaedat de Manacor

Dimarts dia 22 tal i com  és costum mensualment, a la Residència Novaedat de Manacor, organitzaren un  berenar i festa d’aniversari per a tots els residents que complien anys o el seu aniversari.  Aquest més animaren la festa amb una ximbombada els llorencins Joan Santandreu, Francisca Sureda “Racona” i el seu fill,  Jaume Salas, i la manacorina resident a sa Coma, Magdalena Ordinas.

.

El director, Pep Galmés, va agrair la desinteressada actuació dels ximbombers i recordà els bons temps que passà de jovenet amb madò Francisca “Racona” i les seves ximbombades. L’animadora social, Xesca Garau, va fer participar activament els residents de la ximbombada. Molts d’ells s’animaren a cantar.

La festa acabà amb un bon refresc gràcies a les aportacions dels familiars dels residents que celebraven el seu aniversari. Aquest mes de gener eren catorze  els que feien festa.

Aquest article s'ha catalogat com a General per Magdalena Ordinas representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada