Ximbombada a la Residència Novaedat de Manacor

Dimarts dia 22 tal i com  és costum mensualment, a la Residència Novaedat de Manacor, organitzaren un  berenar i festa d’aniversari per a tots els residents que complien anys o el seu aniversari.  Aquest més animaren la festa amb una ximbombada els llorencins Joan Santandreu, Francisca Sureda “Racona” i el seu fill,  Jaume Salas, i la manacorina resident a sa Coma, Magdalena Ordinas.

.

El director, Pep Galmés, va agrair la desinteressada actuació dels ximbombers i recordà els bons temps que passà de jovenet amb madò Francisca “Racona” i les seves ximbombades. L’animadora social, Xesca Garau, va fer participar activament els residents de la ximbombada. Molts d’ells s’animaren a cantar.

La festa acabà amb un bon refresc gràcies a les aportacions dels familiars dels residents que celebraven el seu aniversari. Aquest mes de gener eren catorze  els que feien festa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.