Es lloga l’estació de Sant Llorenç

En relació a la notícia que havíem publicat sobre aquest tema, en Toni Sansó ens ha fet arribar l’enllaç on podem veure les condicions de la contractació. Hem de rectificar la informació anterior i dir que el contracte serà per a deu anys, prorrogable a cinc anys més.

Aquí teniu l’enllaç: LLOGUER ESTACIÓ

16 comentaris a “Es lloga l’estació de Sant Llorenç

  • Tal i com detalla el plec, l’arrendament comprèn els tres edificis (els dos principals i el més petit) que conformen l’estació, per un cànon mínim mensual de 1800€, per desenvolupar-hi qualsevol tipus d’activitat sempre que s’hagin obtingut les corresponents llicències administratives requerides per les activitats que s’hi vulguin dur a terme.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
   • I si el lloguen per 10 anys, això podria impedir de qualque forma que a la propera legislatura no hi pogués arribar el tren?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)
    • No. El paràgraf segon de la pag 42 preveu que en aquest cas, entre altres, l’arrendatari retorni la possessió de l’immoble a SFM que oferiria a canvi, si fos possible, un espai alternatiu, i sense indemnització.

     Advertir, no obstant, que el licitador perjudicat, en la meva opinió, podria instar la nul•litat d’aquesta clàusula, almenys pel què fa al dret a indeminització pels danys causats i pel lucre cessant, per ser una clàusula abusiva per faltar a la reciprocitat i vincular-lo a la voluntat de l’arrendador.

     VN:F [1.9.22_1171]
     Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • No sé si ha estat a rel d’aquest comentari, Tomàs, però casualment, de forma totalment apresurada i atemporal, amb el mateix despreci cap al licitador que el que es desprèn de la pròpia clàusula imposada, amb data de 12 de febrer ens surt un Anex que obliga al llogater a col•laborar, altruisticament, amb l’Ajuntament en diferentes dates, entre elles, la de la fira nocturna.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
 1. Volem que en Tomas Martínez liciti aquest contracte!!! Es socis d aquest club de fans ens comprometem a ajudar-lo els dissbates dematins a possar rails i travessers fins arribar a Artá. A tope TM!!!
  Club de fans libel•lulià den Tomas Martínez.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Empermí no el llogaran mai… Entre la crisi, el preu q demanen i clàusules sorprenents com q si torna es tren es pugui “retornar la possessió de l’immoble a SFM que oferiria a canvi, si fos possible, un espai alternatiu sense indemnització”.
  Jo, almenys, amb aquest panorama me’n faria enfora

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Libel·lula tu que estàs damunt el tema, potser hi hagi una clàussula que diu que si no hi ha demandants després es farà un negociat sense publicitat? En poques paraules es donarà a qui vulguin? A veure si els tirs finalment van per aqui, potser quedarà desert, baixaran les clàussules i l’adjudicaran sense publicitat a qui els interessi. Els meus tirs van ben encaminats o m’equivoc de molt?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • La clàusula per la que em demanes i d’on parteix el teu plantejament està inclosa en el la pàgina 5 del plec. Ens diu literalment (i en forester):

   “En el caso de que la presente contratación no llegara a adjudicarse por falta de licitadores, porque las proposiciones presentadas se hayan declarado inadmisibles o bien porque habiendo sido adjudicado, el licitador no cumpla las condiciones necesarias para llevar a cabo la formalización del contrato, siempre que no hubiera transcurrido más de un año desde la licitación y se realice con sujeción a los mismos precios y condiciones anunciados, se procederá, previa autorización del Consejo de Administración de SFM, a realizar la contratación por el procedimiento negociado sin publicidad invitando, cuando sea posible, a un mínimo de 3 candidatos.”

   VN:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
 4. O sia; com sempre, ja se sap e ne qui se ha de dar, perque aquestas condisions tothom, asta ells saben que no en troberan cap, i aixì ja se te se manera de ajudica es negocie en es company. Res canvia baix es Sol,

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 5. Retroenllaç: Nova enquesta de Card.cat | card.cat

 6. Qualqu ducta de ells ja saben ha ne qui han de fer aques regalo? O pagar en equest lloger qualque favor? perquè com diu en Pau; en aquestas condicionsn no si ha costera nigû, i com llavors no sera obligació fer ho sebre, el doneran ha qui vulguin i en so preu que vulgui. Idò que no es guapo això? Qui te pedrins el betian i fa refresc, qui no, no fa ni refresc.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada