En Toni Lluís Servera, un llorencí a l’elit del futbol

Sa destitució d’en Joaquín Caparrós al Mallorca ha provocat inesperadament que tornàs al Mallorca Gregorio Manzano (ja és l’entrenador que l’ha dirigit més cops per davant Héctor Raúl Cúper o Luís Aragonés i també ha guanyat una Copa del Rei).

Amb tot això ha arribat el que és el seu preparador físic (en Toni Lluís). Va partir amb ell a l’Atlètic de Madrid i al Sevilla però ara tornen al Mallorca per mirar de treure’l de les posicions de descens.

Deia “inesperadament” per així com l’entrenador va sortir del Mallorca: fent unes polèmiques declaracions i denunciant el que en aquell moment era el màxim accionista del club, Mateu Alemany.

Feren el seu debut contra un rival directa com és l’Osasuna de Pamplona i a dins Son Moix. S’espeva una sonora pitada cara a l’entrenador però no va ser així. Va ser un debut agredolç ja que aconseguiren empatar en el darrer alè (1-1), resultat final, i haguessin pogut guanyar si el línier no hagués aixecat la bandera a la darrera jugada del partit (ben aixecada per cert).

Sigui axí com sigui ja tornam tenir un llorencí a l’elit del futbol i des d’aquí li vull desitjar que clompesqui els seus objectius esportius (la salvació), que cobri el que li deuen i que no l’expulsin gaire, ja que diuen que és el preparador físic més expulsat de la categoria i ara no són moments per aguantar-se els nirvis.

PD1: El Carde després de dues victòries consecutives torna jugar a fora, al camp del Secar de la Real contra la Unió.

PD2: El Mallorca és penúltim a la classificació. I ara viatja a València.

3 pensaments a “En Toni Lluís Servera, un llorencí a l’elit del futbol

 1. Com diu sa dita; Deixau pas a sa juventut, se meva idea era fer un escrit demunt en Toni Servera, sa seva categoria, i es seus nervis; Però he fet segon, en Tolo me estat devant, sa proxima no badere.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Després de dir “… I hagessin pogut guanyar si el linier no hagués aixecat la bandera a la darrera jugada del partit (ben aixecada per cert)” també podríem dir que ‘haguessin pogut perdre si el linier no hagués aixecat la bandera en el primer córner que va treure l’Osasuna (assenyalant una falta molt molt molt dubtosa al porter)’.

  També haguessim pogut guanyar el partit si en Victor hagues endevinat sa pilota al punt de penal, si hagués aguantat la marca en el córner, si en Gio hagués endevinat porta, o si el Dimonió fos s’entrenador del Mallorca… Basta de donar sa culpa a s’arbitre i liniers!!! (fins i tot quan fan sa feina ben feta)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.