Resultats de l’enquesta de Card.cat

Aquesta enquesta ha estat molt disputada i la veritat és que no podem dir que hi hagi hagut una opció clarament vencedora. Tenim gustos per a tothom: des d’aquella gent que considera la gestió del fems eficaç fins a qui la troba nefasta, passant pels que senzillament la veuen regular.

A més, cal tenir en compte que el vot canvia segons els poble on vius ja que la gestió no es du de la mateixa manera en tot el terme. Sense anar més enfora a Son  Carrió crec que tenen l’innovador  sistema del “porta per porta” i, en canvi, a Sa Coma i Sant Llorenç, no.

Aquí teniu els resultats definitius:

Creus que la gestió dels fems al municipi de Sant Llorenç és:

  • Regular (35%, 15 Vots)
  • Bona (33%, 14 Vots)
  • Dolenta (33%, 14 Vots)

Nombre de votants: 43

Loading ... Loading ...

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada