Torna el cinema a Sant Llorenç

Avui vespre, dijous, a les 20,30 hores, a la Biblioteca de Sant Llorenç podreu visionar la pel·lícula “L’home i l’ofici”.Aquesta pel·lícula, basada en un conte de Pere Calders, va ser filmada l’any 1980 per Felip Forteza, Blau, a partir d’una idea de Josep Cortès, Mosca. La durada del film és de 23 minuts i va ser filmada en format super 8, encara que ara ha estat digitalitzada.

La pel·lícula conta la història d’un home que està capficat en la seva feina de científic. Com que es troba malament, acut al metge i aquest li recepta que s’enamori, perquè no té cap altra mal que la seva obsessió per la feina. En sortir, com que va badant, ensopega amb una jove i la fa caure al terra. Tothom es posa en contra d’ell i, per sortir-se’n, la demana en matrimoni.

Cada dia va a casa de l’al·lota i s’està allà però el seu pensament està en el seu laboratori. El pare de l’al·lota, tot i que està desesperat per casar-la, l’allibera del seu compromís perquè veu que ni ell ni ella seran feliços.

El repartiment és el següent:

Miquel Mesquida, inventor. Joan Santandreu, Móra, criat. Guillem Quina, metge. Antònia Servera, filla. Francisca Sanxo, Meca, mare. Andreu Amer, Pipes, pare. Bel Nicolau, de sa Costa, criada. Guillem Jaume, Coleto, àngel.

Extres: Maria Galmés, Pastera, Joan Caldentey, Pinxo, Tomeu Caldentey, Pinxo, Joan Caldentey, Pinxo, Bel Soler i Catalina Forteza, Blava.

Efectes especials: Josep Cortès, Mosca.

Direcció: Felip Forteza, Blau.

 

4 comentaris a “Torna el cinema a Sant Llorenç

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada