Reobertura a Son Servera del Restaurant Can Julià

Reobertura del Restaurant Can Julià a Son Servera

El passat divendres 5 d’abril, els propietaris del Restaurant Can Julià de Son Servera, Julià Sansaloni i la seva dona, Marilén Riera Ordinas després d’una etapa de tres anys assumiren novament la direcció del local. El restaurant ha estat objecte d’una seria de reformes que fan  més acollidor, tant el local com el gran pati interior, a més han afegit un nou torrador i forn de llenya.

Ofereixen una variada carta que respecta la clàssica línia de cuina mallorquina, El responsable de la cuina és en, Miquel Sureda Ferragut que compta amb més de vint anys d’experiència en el camp de la restauració. Excel·lent cuiner que a més de la cuina mallorquina domina la cuina italiana. A Milà (Itàlia)  va aprendre cuina italiana i els secrets de la pasta fresca i la pizza.

 

Can Julià ofereix uns preus assequibles a les butxaques en crisi, com requereix el moment actual. A la variada carta i menú diari han afegit les distintes especialitats de pizza i una variada carta de pa amb olis.

Va animar la nova reobertura el grup, “Víctors Uris Quartet”. Els familiars clients i amics que assistiren a la inauguració pogueren degustar les noves especialitats que ofereix el renovat Restaurant Can Julià situat al, carrer Joan Massanet nº.42 de Son Servera.

Un comentari a “Reobertura a Son Servera del Restaurant Can Julià

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada