Circumstàncies

Les circumstàncies, el que Dominguez anomena “esperit del temps”, dels anys setanta o de la primera dècada d’aquest segle, res a veure té amb la situació actual.

Avui, a nivell local, cada entitat, cada grup, cada persona disposa del seu mitjà de comunicació individual i personalitzat.

Vegeu-ne un petit comentari

Un pensament a “Circumstàncies

  1. Exacte i per això moltes no participen de la revista com antany. Tot és més individualitzat, dirigit als seus socis o simpatitzants a qui se dirigeixen directament… no és que ho critiqui, senzillament corrobor que en aquest sentit corren nous temps (amb el perjudici que això suposa per una revista com Card.cat, que abans podia servir com a megàfon d’aquestes entitats).

    Els únics que no entenc són els partits polítics. Si només se dirigeixen “als seus” i donen compte del que fan només a ells (també he de dir que donant un cop d’ull a les seves xarxes tampoc fa coió la informació que els donen) no captaran mai nous simpatitzants i se quedaran amb els mateixos vots ja que no fan arribar la informació a l’altra gent, no es donen a conèixer a la resta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.