La cançó de la setmana

Moltes vegades m’han criticat que en aquesta secció no pos novetats, és a dir cançons que acaben de sortir al mercat. I la veritat… els que ho diuen tenen tota la raó, més que res perquè aquesta no és la intenció d’aquesta secció, sinó que el que pretenc és posar les cançons que sempre m’han cridat l’atenció, sense mirar la data de creació.

De totes maneres, a favor meu he de dir que, encara que sigui inconscientment (o no),  duc un parell de setmanes posant relatives novetats (la darrera de Bob Dylan, Manel…) i avui segueixo amb aquesta tendència presentant-vos el darrer treball dels saragossans Bigott, que no té més de dos mesos.

Per xerrar de Bigott us he de dir que és un clar exemple d’indie espanyol: independent fins a la medul·la, lletres en anglès i pop-rock a l’americana. Però tampoc vos en puc dir molt més ja que els vaig descobrir l’altre dia per pura casualitat. De fet, anava cap a la feina i, com sempre, vaig posar Radio 3 al cotxe per tal d’anar-hi ben animat i, mirau per on, va sonar aquesta cançó nova de Bigott. Em va encantar (no sé com és, però a les set del matí la música sempre em sembla més bona) i per això no he dubtat a mostrar-vos-la.

Investigant he descobert que el tema s’anomena Find a Romance i és el hit del seu darrer àlbum, Blue Jeans (2013). A part d’aquest, ja han publicat tres treballs més: Fin (2009) This is the begining of a beautiful friendship (2010), The Orinal Soundtrack (2011). No m’arriscaré a dir si són bons, perquè encara no he tengut el temps suficient per poder jutjar-los. El que sí que us puc dir és que la cançó d’avui sí que és maginífica i, a més, ve acompanyada per un vídeoclip senzill, però ben entretengut, protagonitzat per una nina molt entremeliada i viveretxa que va d’aventures per la Gran Ciutat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada