Recull de glosats

Organitzada per l’Obra Cultural Balear, el dijous dia 4 de juliol es va fer la presentació del darrer volum de la col·lecció Es Pou Vell: “Recull de glosats d’un poeta sense escola”, de Gabriel Barceló, sobre el glosador carrioner Antoni Vicenç Santandreu, de Son Garbeta, en un acte al qual hi va assistir una vintena de persones.

Va obrir l’acte en Tomàs Martínez, que va dir dues paraules sobre el llibre  i sobre el presentador Felip Munar, especialitzat en cultura popular, sobretot en el camp dels glosats i darrerament molt popular per sortir habitualment al “Uep, com anam?” de la televisió balear.

El presentador, després de parlar dels problemes que pateix el català a les Illes, va parlar sobre cultura popular, la definició de la qual va resumir en tres preguntes: Què sent el poble? Què fa el poble? i en què creu el poble? També va parlar del llibre i del seu autor, gran amic de mossèn Antoni Maria Alcover.

Finalment en Gabriel Barceló va tancar l’acte agraint la col·laboració que ha tengut per fer possible l’edició del llibre.

El llibre es pot comprar a les llibreries del poble.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada