El PP llorencí torna a ser notícia

Si ahir posàvem que el PP de Sant Llorenç sortia a la premsa per la baixa d’Antoni Aguilar de les seves files (enllaç) avui és notícia per haver-se declarat en el passat Ple en contra del TIL, a pesar d’haver estat implusat pel seu propi partit. Aquí vos deix l’enllaç a la notícia del diari Ara Balears: http://www.arabalears.cat/xarxa_local/PP-llorenci-vota-unitat-catala_0_958704247.html. De totes maneres en Josep Cortès a Card.cat també ja se n’havia fet ressò a través de la Crònica informal.

Des d’aquí (i és un simple opinió personal) consider que el PP de Sant Llorenç està d’enhorabona ja que per una vegada han votat en contra de la persecució lingüística que està fent el Govern balear a pesar de compartir les mateix sigles.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada