Politiqueig

Es motor d’un país és sa cultura, s’educació i sa investigació, sa sanitat, i sa feina. Es PP es creu que aquest motor funciona en aigua, i el més trist és veure com quan comanden ses esquerres procuren una certa neutralitat en sos mitjans de comunicació. Quan comanden ses dretes, procuren emprar-les per fer-se propaganda. Sa gent ja comença a reccionar, però es veu que en Rajoy encara té carisme  i no se veu, com en Wert, que fa més mal que sa pedra; en Gallardon es “rojillo” d’abans, només anava disfressat, i mos resulta més dretà que es de Forza Nova; en Montoro només veure’l parlar per TV amb aquella cara de fals, te remou s’estómac; na Mato i na Cospedal, etc. aquestes són  tan interessades i tan inútils com per entre tots lluitar per fer tornar cinquanta anys enrere a tots es que no sabem robar per viure.

Tant si és  perquè no en saben més, com si és per interessos inconfessables ( com l’ ELECTRECITAT, o el cas BÁRCENAS, allò de VALÈNCIA i els amagats ), per favor no mos faceu més mal, deixau es Poder, però JA.

Potser durant aquestes vacacions, qualcun té un moment d’ il·luminació, i convenç sa resta per dimitir tots. Que Déu mos doni una mà. Amèn.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada