Politiqueig

Es motor d’un país és sa cultura, s’educació i sa investigació, sa sanitat, i sa feina. Es PP es creu que aquest motor funciona en aigua, i el més trist és veure com quan comanden ses esquerres procuren una certa neutralitat en sos mitjans de comunicació. Quan comanden ses dretes, procuren emprar-les per fer-se propaganda. Sa gent ja comença a reccionar, però es veu que en Rajoy encara té carisme  i no se veu, com en Wert, que fa més mal que sa pedra; en Gallardon es “rojillo” d’abans, només anava disfressat, i mos resulta més dretà que es de Forza Nova; en Montoro només veure’l parlar per TV amb aquella cara de fals, te remou s’estómac; na Mato i na Cospedal, etc. aquestes són  tan interessades i tan inútils com per entre tots lluitar per fer tornar cinquanta anys enrere a tots es que no sabem robar per viure.

Tant si és  perquè no en saben més, com si és per interessos inconfessables ( com l’ ELECTRECITAT, o el cas BÁRCENAS, allò de VALÈNCIA i els amagats ), per favor no mos faceu més mal, deixau es Poder, però JA.

Potser durant aquestes vacacions, qualcun té un moment d’ il·luminació, i convenç sa resta per dimitir tots. Que Déu mos doni una mà. Amèn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.