Festes Patronals Santa Maria de sa Coma 2013

Festes Patronals Santa Maria de sa Coma 2013

Escassa informació per part de l’ajuntament de les Festes Patronals de Santa Maria de sa Coma. El dijous dia 12, paella per als socis de la Gent Gran, l’ajuntament pagà el dolç i la resta a càrrec dels socis i associació. A les 20 hores, Missa solemne amb el ball de l’oferta. Divendres taller de “Mojitos i Montaditos” al Centre Jove. Dissabte a la plaça de l’església, jocs populars per als nins i nines, hi assistiren uns 20 infants la majoria veïnats de la barriada de l’església. El diumenge dematí “ciclosacoma” el recorregut amb bicicleta per als carres de sa Coma que sempre comptava amb gran participació, (degut a la manca de propaganda i informació) enguany en total, sortiren 8 nins/es i 5 pares.

Un comentari a “Festes Patronals Santa Maria de sa Coma 2013

  1. no entenc que l’Ajuntament sigui el responsable de donar aquesta informació. Les festes pròpiament populars es passaren al mes de juliol. Dia 12 de setembre és la festa titular de l’església de Sa Coma. Si alguns grups a associacons aprofiten l’avinentesa per organitzar alguna activitat entorn de la festa de l’església, Supòs que són els responsables de cada grup que s’han de posar d’acord entre les diferents associacions participants de la coordinació dels actes i de com és dóna la informació i qui la paga.. L’Ajuntament entenc que és només una part més, implicada amb el que li correspongui per tal de que hi hagi seguretat al carrer o aportant una infraestructura que se li hagi demanat. Aquesta és la meva opinió.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada