L’AMIPA del CEIP Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç des Cardassar informa (3)

Us heu aturat a pensar quants de doblers dels salaris dels docents s’ha estalviat la Conselleria d’Educació amb la vaga, d’ençà que va començar fins a la seva suspensió de la mateixa?

Doncs bé, pel que fa als mestres del CEIP Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç des Cardassar, per fer una vaga a on no defensaven els seus interessos sinó els dels nostres fills i filles, la Conselleria ha deixat de pagar-lis 14.400€ en total.

Més o manco uns 30 mestres han deixat de cobrar cada un uns 480€ aquest passat més de setembre (tot i que encara no els hi han descomptat tot pel fet que no donen a bastament a la secció de nòmines de la Conselleria d’Educació per processar a temps la informació).

Si reflexionam un moment i fent els comptes un poc a ull, si comptam que a les Illes Balears, entre escoles d’infantil, primària i secundària, hi ha més de 300 centres i que a cada un hi ha una mitja de 30 professors (a segons quins centres n’hi ha molts més i a segons quins molts manco), que han deixat de cobrar uns 480€ cada un, podriem dir que el Govern Balear s’ha estalviat uns 4.320.000€ (més de 710 milions de les antigues pessetes) una quantitat certament impressionant!!

Però l’assemblea de docents en cap moment ha reclamat que els hi tornin aquests doblers, sinó que han demanat que aquests doblers que s’han estalviat amb els seus salaris, siguin invertits íntegrament en els centres educatius de les Illes.

De moment la Conselleria tan sols s’ha compromès (no hi ha res signat) a que es dedicarien a la Conselleria d’Educació, però no s’ha compromés a que recaiguin directament a cada centre, i potser fins i tot podrien servir per pagar viatges tan inútils com el que feren a Suïssa .

Un apunt significatiu i que ens toca molt d’aprop… D’ençà el començament del curs, per ser més concrets el 5 de setembre, un dels nostres mestres d’Educació Física ha sol·licitat la baixa per a llicència de paternitat i, a dia d’avui 19 d’octubre, la seva baixa encara no ha estat cuberta!.

Per això, sense fer demagògia, volem denunciar públicament aquesta situació.

Senyors governants, des de l’AMIPA del CEIP Mestre Guillem Galmés els exigim, per una educació de qualitat per als nostres fills que:

  • Els 14.400€ dels sous que s’han estalviat amb la vaga dels nostres docents, recaiguin directament al CEIP Mestre Guillem Galmés.
  • Que aquests doblers serveixin per cobrir, entre d’altres coses, la baixa del nostre professor d’Educació Física.

Si us plau, demostreu una mica de dignitat i feis cas de les nostres peticionsm no jugueu amb l’educació dels nostres fills, que són el principal actiu del futur del nostre país.

A Sant Llorenç, 22 d’octubre de 2013.

La junta directiva de l’AMIPA del CEIP Mestre Guillem Galmés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.