Cuina i consells: Albergínies amb ametlles

Es prepara una albergínia petiteta per hom, una grapada de bessons d’ametlla torrats, una ceba per hom, un poc més grossa que el puny, i mig litre de llet.

Es talla la ceba, i es frexeig a foc lent, fins que quasi està fusa. Quan és quasi aigua, es talla l’ametlla a bocinets, es posa dins la ceba, es salsona amb un poc de pebre negre picant, sal, i un tassó de llet, es remena una estona (uns cinc minuts). S’ha de procurar tenir les albergínies tallades de per llarg i d’un gruix de mig dit petit, s’empolvora una palangana de forn amb sal, les llongues de l’albergínia compostes, si posa es frit de ceba, compost per damunt, se tapa de llet, i se posa en es forn uns vint minuts, a docents graus, i vos sortira un pastel deliciós.

Aprofitau ara que encara son de se nostre collida; Si, ja saben que ara a tot temps hi ha de tot, però també saben, que collit nostro, es molt millor. alà, venga bon profit.

CONSELLS; Si te infles en so manga, elimina se sal, i emplea fulles de herbes aromàtiques.

Perquè se ceba se potchi més rapit, li heu de posa se sal totduna.

Sempre que aneu a compra a una gran superfici, feis una llista de lo que nesesitau, i no vos sortigeu de sa llista.

No pasetgeu sa Targeta, més que quant un sabap cert que le nesecita.

Per escura, o fer se verdura neta; No empleeu es grifo, poseu se aigua nesesari din una pica o dins una ribella, també es una manera de ahorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.