La cançó de la setmana

Ja feia més d’un mes que no posava una cançó en la nostra llengua (de totes maneres en Serafí Lliteres cobreix de sobres aquest punt amb la seva “cançó de la setmana en català), així que ja tocava… Per això us duc La Troba Kung-Fú, un grup que si no vos fa ballar amb la seva música festiva és que estau fets de pedra.

La Troba Kung-Fú són la continuació lògica dels Dusminguet (grup que ja vaig posar en aquesta mateixa secció) i dic “lògica” perquè alguns dels membres d’aquest darrer grup se separaren i formaren aquesta nova formació que avui us present, continuant amb l’estil mestís i festiu de Dusminguet, en el qual, recordem,  hi podíem  trobar de tot: rumba, cúmbia, rock… Aquest mestissatge, idò, continua en la música, però no tant en llengua (abans usaven des de portuguès a català, passant per l’anglès, el castellà i, fins i tot l’àrab, per centrar-se ara en català  i castellà).

Personalmet preferia els Dusminguet, però la Troba també ha aconseguit fer-me ballar en més d’una ocasió (i mirau que és difícil perquè no tenc gaire cintura), com per exemple a la cançó que ara us mostraré: Calor, Calor (ara que l’enyor tant.. per la recent arribada del fred).

 

Aquest article s'ha catalogat com a General per Pau Quina Jaume representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada