Ses Majestats, els Reis Mags també visitaren Son Carrió

Tot estava preparat per a rebre els Reis a Son Carrió, els pastors pelant taronges, la Verge i Sant Josep amb el nin al pessebre i l’àngel preparat per a cantar, després de la cançó ja sentírem la xaranga, tothom nerviós, guaitant a l’expectativa i a la fi aparegué enfilant el carrer Major la comitiva amb les torxes davant la carrossa reial, engalanada i brillant amb els tres Reis, en Melcior, en Gaspar i en Baltasar amb els seus respectius patges i regals i més regals.

Els caramels volaven, els nins paraven i tothom badant, els Reis baixaren per a saludar la gentada i adorar Jesús, després d’entregar-li l’or, l’encens i la mirra varen entrar a l’església, on el rei Melcior va proclamar el discurs i acte seguit començaren a repartir els regals. Un any més, la nit de Reis fou una nit màgica que ens quedarà gravada durant molt de temps dins els nostres cors, almanco fins la nit de reis de l’any que ve.

Molts d’anys i feliç 2014. Podeu veure totes les fotos a la pàgina web carriocity

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada