La cançó de la setmana

En aquesta ocasió continuam ajuntant músics oposats com la setmana passada. Aquest pic entre la irlandesa Susan McKeown (representant del folklore gaèlic) i Lorin Sklamberg (representant de la música tradicional jueva).

Tant la música tradicional d’arrel jueva com la d’arrel gaèlica,  a pesar de les seves evidents diferències, tenen un punt en comú: hi destaquen imperiosament les veus. Per això la mescla entre la música gaèlica de Susan McKweown i la jueva de Lorin Sklamberg es mescla tan bé. Així ho demostraren en el seu preciós disc Saints i Tzadiks (2009), el qual recoman fervorosament, en què reuniren cançons populars de tradició jueva i gaèlica. Un exemple és la següent, Buenos Aires, cantada en directa:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada