Brou de Card

Avui la recepta de BROU DE CARD ve carregadeta, al puntet de picant. No facem esperar que refreda.

No me direu que no fa bon brou…
– La gran quantitat de comentaris burlescs contra els mestres (i alguns no tant, també) que les meves orelles han sentit per tornar a fer vaga contra el TIL. Tatxar-los de “vagos” ha estat una de les  més repetides.
M’imagín que tothom sap que si fas vaga, no cobres. No he conegut mai cap “vago” que prefereixi fer vaga i no cobrar que anar a treballar. I, tampoc un “vago” que faci vaga perquè cregui en una educació diferent.
Deu ser que he conegut pocs “vagos”…o bé, que jo formi part d’ells i no som capaç de reconèixer-me.
– El començament de les obres de la Sala Rigal. L’adjudicació final del contracte ha estat per 2.153.708,45 € a favor de Melchor Mascaró SA (BOIB núm. 106 de 7 d’agost de 2014).
De quants “euritos” finalment es superarà el pressupost? S’accepten apostes. Anau alerta a fer curt!
– El ràpid que ha desapareguda l’antiga gespa artificial del camp de futbol que l’ajuntament regalava a qui ho demandava. En un “plis plas” ja no hi va haver res.
Algú es deu haver fet un bon jardí per ca seva
– La de carrers tancats que et trobes inesperadament a Sant Llorenç a causa dels sopars a la fresca que oferiexen molts de restaurants o bars del poble. El darrer que s’ha apuntat a la moda, el Patio.
Tot i que és un laberint aconseguir arribar a port amb el cotxe, no em mal interpreteu, això fa poble i, particularment m’agrada. Ara, la manera en què es tanquen els carrers, amb aquelles barreres de ferro grogues…disten molt de confluir amb l’entorn. Siguem sincers, guapes, guapes no són.
– Seguint amb el tema d’aquestes grotesques barreres grogues. La d’insults que deuen haver gesticulat els veïnats quan han de baixar del cotxe per apartar la barrera del mig i poder accedir finalment a la seva cotxeria. Ah! I tornar a posar-la a lloc després, me n’oblidava.
Quina feinada! Alguns es deuen haver deixat un ronyó per tenir una portassa automàtica i, resulta que han de baixar del cotxe per apartar la barrera dels nassos, en perdó.

M’imagín les seves cares de pomes agres. No voldria ser una barrera d’aquestes grogues en aquest moment, se’n deuen dur unes bones malmenades.

– I, aquesta vegada, com a ingredient final, una mica de Malalts de Turmell:

Gran cursa que va superar totes les expectatives. No m’esplaiaré més perquè d’aquesta cursa ja està tot dit. Només una puntualització: gran, gran, gran speaker i si no observau-lo al vídeo de la sortida que va penjar el nostre company Mateu Oliver:

http://card.cat/2014/09/02/vi-cursa-malalts-de-turmell/

Descric situació: gent amuntonada a la línia de sortida, tapada per una boira espessa que bé podria indicar el començament d’un concert de rock, tensa espera, concentració i allà plantat, el nostre estimat speaker, ben enmig, mans a l’aire com si estàs espolsant mosques que dóna les darreres indicacions, està tot a punt, gran expectació i es nostre speaker crida: BAFLES, BAFLES, BAFLES…i es disparen els decibels! Música a tota hòstia i sortidaaaaaaaaaa! Impressionant. No ho havia sentit mai a ningú…BAFLES, BAFLES, BAFLES!! M’encanta.
Supòs que tothom sap qui és el nostre speaker, no? No podia ser d’altre.

 

6 comentaris a “Brou de Card

 1. T’has deixat les obres que duen a terme al camí que va a Son Vives, aixó si que ja ha cansat als veïnats… anar a donar sa gran volta per sa carretera de Son Servera casi tres mesos. I tot aixó que encara no han acabat!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
 2. i una adjudicació que no ha passat per ple, toma ya transparència! menso mal que no són blavets aquests que sinó els en donarien amb un verdany

  i el de la gespa, bono Lluc si sabéssiu que la Federació ho subvenciona amb 90000 euracos i no consta que s’haguin demanat, ens sobren els doblers quan volem…

  i les pistes de pàdel sense bany ni res de res, que vagin al futbol ens han dit

  i un llarg etcètera peròaratencmassacalor

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: -1 (de 7 vots)
  • Jajaja…has de deixar brou per a pròximes edicions que si ara en feim massa l’haurem de congelar!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Com a regidor d’esports de l’Ajuntament agrairia a la senyoreta Catalina Ferrer que es prengués la molèstia de comprovar si realment es va demanar o no l’ajuda a la Federació, abans d’afirmar que no s’ha demanat.
  A més, és important aclarir que sí que s’ha demanat, tot i que el partit al qual pertany sa senyoreta Ferrer s’ha negat a pagar les obres de canvi de gespa, quan l’anterior govern havia acceptat pagar el 100% obligant a l’Ajuntament a interposar un recurs contenciós per reclamar els drets dels veïns de Sant Llorenç que el Partit Popular menysprea i trepitja.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +7 (de 9 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada