Visita escolar a l’Ajuntament

Dilluns dia 23, els alumnes de 3r d’educació primària del col•legi Mestre Guillem Galmés varen realitzar una visita guiada a l’Ajuntament.
Dins el marc de la seva programació escolar, els nins i nines de 3r deprimària, aprofitaren aquest dilluns per desplaçar-se a l’Ajuntament i poder aprofundir en el tema que dies abans havien treballat a classe.

En primer lloc, la visita es va centrar en conèixer de primera mà el funcionament en general. Per això, el secretari del batle els va explicar els departaments en què està dividit, quines són les funcions de cada un d’aquests, i quines persones el formen i decideixen sobre aquells aspectes que afecten al nostre municipi.
Seguidament els nins i nines, demostraren que havien treballat a classe la fitxa didàctica sobre el nostre Ajuntament, ja que pogueren passar a la sala de plens i plantejar al Batle tots aquells dubtes i suggerències que tenien.

IMG_0288 IMG_0286

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada