Crònica del Cardassar-Santanyí

El Cardassar empata davant el Santanyí.

El partit començà amb un minut de silenci i l’asseguda per part dels dos equips i el trio arbitral, contra la llei d’emprenedors.

A la primera part l’equip contrari es trobava més a gust sobre la gespa del Moleter i els groc-negre acusaven les considerables baixes. A la treta d’un córner, Llull, lliure, marcà al segon pal i posà un inquietant 0-1 en el marcador. A la segona part els locals es compongueren i asediaren més la porteria visitant i, curiosament, l’empat va arribar també a la treta d’un altre córner, després d’un embull dins l’àrea. Voreta, l’autor del gol, va esser expulsat per doble cartoliina groga, poc abans d’acabar el partit.

Breus: Federer a Dubai, Ferrer a Acapulco i Nadal a Buenos Aires guanyen el torneig de la ciutat.

Tornada de les semifinals de la copa del rey de futbol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.