Medi ambient

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar apropa el reciclatge als seus veïnats.

Aquest dilluns, 23 de febrer, s’han instal·lat 3 “minideixalleries” en els nuclis de sa Coma, Son Carrió i Sant Llorenç.

A partir d’ara els veïnats del municipi de Sant Llorenç disposen de 3 “minideixalleries” per aportar els residus perillosos com ara piles (alcalines i de botó), cartutxos d’impressora, bombetes (halògenes i de baix consum), mòbils i aparells electrònics de petita mida (p.e.: carregadors de mòbil).

Aquests punt d’aportació de residus, que formaran part del mobiliari urbà i que es troben ubicats a la via pública, permetran als veïnats dipositar els seus residus en l’horari que millor els convingui, així com no haver de desplaçar-se al Parc Verd de Sant Llorenç per aportar aquest tipus residus. Així doncs, amb l’adquisició d’aquestes “minideixalleries” es dona solució a la adequada gestió de residus perillosos, tant habituals, com són les piles i les bombetes.

La ubicació actual d’aquestes “minideixalleries” és: Sa Coma: Carrer Mare-selva, 2, davant la Delegació. Son Carrió: Carrer Major, 7, davant la Delegació. Sant Llorenç: Carrer Major, 2, davant la Rectoria.

Minideixalleria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.