El Dia de la Dona

El Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Llorenç, amb la col·laboració de diferents entitats, ha preparat un programa d’actes per a celebrar el Dia de la Dona, 8 de març, a tot el municipi. Actes que comencen aquest dijous, dia 5, amb lectures a càrrec de n’Eulàlia Arlès a la biblioteca de Sa Coma i acaben dia 20 a Sant Llorenç amb el teatre de barra. Un programa variat i per a totes les edats, que passa per la gastronomia, la música, la literatura, tècniques de relaxació a Son Carrió, etc.

Pareixia que al segle XXI el tema de la igualtat entre homes i dones estaria més que superat, però no tan sols no és així, sinó que en aquests darrers anys hem fet passes enrera quant als drets de la dona: diferències salarials, maltractaments i la tornada del rol submís, fins i tot entre els més joves. Això si parlam de les societats occidentals, als països en desenvolupament la situació és molt pitjor i els que estan sota la influència de l’extremisme islàmic i religiós han arribat a situacions insostenibles. Per això és tan important continuar educant en la igualtat, des de les escoles, la família i les institucions.

cartelldona15

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.