El judo Renshinkan a Eivissa

El passat cap de setmana el Renshinkan va ser notícia i més concretament el judo juvenil. Vint-i-set esportistes, pares i acompanyants van ser les persones que es van desplaçar fins a la nostra illa germana d’Eivissa per prendre part en aquesta II edició de l’Stage de judo.

Club Kiay, Samyd i Renshinkan van ser els responsables que les 50 persones participants en aquest intercanvi consideressin aquesta una experiència inoblidable. La concentració es va dur a terme a l’hostal Maríno de Sant Antoni de Portmany, i tots els esportistes van participar en la diversitat de les 4 jornades programades per a l’ocasió, jocs, sessió de vídeo, excursions amb barca per la costa, i un llarg etcètera d’activitats van ser la tònica d’aquesta estage 2015.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada