El judo Renshinkan a Eivissa

El passat cap de setmana el Renshinkan va ser notícia i més concretament el judo juvenil. Vint-i-set esportistes, pares i acompanyants van ser les persones que es van desplaçar fins a la nostra illa germana d’Eivissa per prendre part en aquesta II edició de l’Stage de judo.

Club Kiay, Samyd i Renshinkan van ser els responsables que les 50 persones participants en aquest intercanvi consideressin aquesta una experiència inoblidable. La concentració es va dur a terme a l’hostal Maríno de Sant Antoni de Portmany, i tots els esportistes van participar en la diversitat de les 4 jornades programades per a l’ocasió, jocs, sessió de vídeo, excursions amb barca per la costa, i un llarg etcètera d’activitats van ser la tònica d’aquesta estage 2015.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.