Aquest dissabte a les 20.30h Concert de joves talents a Sa Màniga

Escola de Música i Dansa de Sant Llorenç amb la direcció d’Antoni Sànchez i Carme Redon.

Joves alumnes de l’Escola de Música i Dansa de Sant Llorenç, dirigits per Antoni Sànchez i Carme Redon, han preparat amb molta il·lusió el concert que ofereixen a Cala Millor. La majoria de peces que interpretaran (bandes sonores de films, cançons pop actuals…) corresponen tant a la música moderna com als clàssics. L’objectiu del concert és mostrar que a Mallorca hi ha un panorama musical molt ric i fecund.

Espectacle de l’ONZENA MOSTRA D’ARTS ESCÈNIQUES I MUSICALS DEL MUNICIPI. Les entrades de la Mostra es poden comprar a taquilla o reservar telefònicament només la mateixa setmana de cada espectacle. Les reserves s’han de recollir com a tard mitja hora abans de començar l’espectacle, i abonar en efectiu (2€). Per favor, duis l’import exacte.

foto cartell

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada