Vota el canvi, vota Esquerra Republicana-Esquerra Unida a l’Ajuntament de Sant Llorenç

Han estat uns mesos intensos i plens d’activitat.
Ens hem reunit amb diverses associacions i particulars per conèixer bé les necessitats dels diferents nuclis que composen el municipi de Sant Llorenç des Cardassar, amb la intenció de canviar unes dinàmiques que des del nostre punt de vista han retrocedit aquests darrers anys.

El nostre ha estat sense cap dubte un treball d’equip, un gran equip amb el que hem dissenyat un programa realista i assumible, que per altra banda creim que és absolutament necessari que es porti a terme.

Per això aquest diumenge 24 de maig et volem demanar que ens facis confiança i que vagis a votar i que en anar-hi votis per nosaltres. Vota per Esquerra Republicana-Esquerra Unida perquè som la única possibilitat de canvi real al teu ajuntament, tenim idèes noves i molta il·lusió de fer feina al teu costat per canviar i millorar el nostre municipi.

Vota per millorar, vota per canviar, vota’ns.
Presentació

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada