La cançó de la setmana

Avui que és dia de reflexió (i reflexioneu bé, senyors, que ens hi jugam el futur…) què millor que la música pausada, reflexiva i compromesa de la gran Cesaria Évora per fer-ho.

Aquesta gran dona de Cap Verd tenia una veu irrepetible i un compromís indubtable. De fet, era coneguda com “la diva dels peus descalços”, pel seu costum de presentar-se descalça als escenaris, en solidaritat amb els sense sostre i les dones i nens pobres del seu país. 

La seva música es relaciona amb el morna  (gènere musical i de dansa originari de Cap Verd) però podem dir que ha travessat fronteres. Malauradament morí el passat 2011 però la seves tonades perduraran entre nosaltres indubtablement. Aquí us deix la seva popular Sodade:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.