La cançó de la setmana

Avui ens endinsam en un tema d’aquests que pertanyen a l’anomenada “músiques del món”, per així conservar el nostre esperit de variació, risc i experimentació. Es tracte de Sweet Lullaby (Dolça cançó de bressol), de Deep Forest (Bosc Profund).

El tema el conec d’un disc recopilatroi de National Geography (revista que precisament mostra tots els països del món), el qual va resultar ser una joia i en al meva joventut em va descubrir múscis boníssims d’arreu de la Terra (Cesaria Évora, Khaled…). Del grup només puc dir (no en tenc la discografía) que està format per dos francesos i que a la ja clàssica world music li afegeixen alguns tocs electrònics.

De fet, és el cas d’aquest tema, Sweet Lullaby, de ritme africà però ple de sons electrònics ambientals:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada