Sorteig de dues entrades per Sibèria

No, no vos convidam a cap viatge exòtic cap a la neu de Sibèria (no tenim tant de pressupost)… la convidada és molt més propera: a Sa Màniga per poder veure gratis l’obra de teatre que tant ha donat de xerrar, i que curiosament també s’anomena Sibèria.

Concretament sortejam dues entrades entre els que ens diguin què significa per ells la paraula Sibèria. I no ens referim a si és un país, estat o territori, sinó a les sensacions que els aporta sentir aquest mot. De fet, a l’obra és una paraula recurrent i singnifica molt per al protagonista. Ara volem saber què sents tu amb aquesta paraula.

Basta ens envieu la resposta a pauquina@card.cat i entrareu automàticament  en el sorteig de les dues entrades. Per cert, adjuntau-hi el vostre nom i dni.

Dia 25 d’octubre publicarem  el veredicte. Sort!

3 pensaments a “Sorteig de dues entrades per Sibèria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.