Què en trobau?

No és un tema local, però ens toca a tots de ben a prop, tant els que viuen del turisme com els que no. Estic parlant d’un el tema estrella de les darreres setmanes als diferents mitjans de comunicació: l’ecotaxa.

Els hotelers (i ja ve d’enfora) no hi estan d’acord, el PP tampoc, els partits més esquerrans sí… però i vosaltres què en trobau?

Contesta als comentaris!

2 comentaris a “Què en trobau?

  1. Personalment hi estic molt d’acord. A ells els surt ben barat (potser a mesos d’hivern sí s’hauria de replantejar) i a nosaltres ens pot repercutir molt beneficiosament (si el govern de torn ho sap reinvertir…).
    Potser seria millor cobrar-lo a ports i aeroports, perquè sinó se’n salven els turistes d’apartaments turístics, però la legislació (per aquestes coses que un mai entén) no ho permet. Així que com ho han fet era l’única opció viable… a l’espera de resoldre la qüestió dels apartaments turístics (teòricament els han de regularitzar, però trob que els costa molt…)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +2 (de 2 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada